Migrace stávajícího fóra na Můjsolidworks.cz

Týkající se SolidWorks, diskuze ad.

Migrace stávajícího fóra na Můjsolidworks.cz

Příspěvekod alda » pát 29. kvě 2015 21:51:46

Bude tomu právě rok od chvíle, kdy jsme poprvé zveřejnili náš záměr vybudovat na českém internetu web, který se stane užitečným a vyhledávaným pomocníkem pro všechny uživatele SolidWorksu. Uzrál čas k tomu, abychom se zbavili přízviska „beta“ a spustili Mujsolidworks.cz naostro, ačkoliv na jeho rozvoji budeme samozřejmě i nadále pracovat.

To podstatné se odehraje v prvním červnovém týdnu, kdy na Mujsolidworks.cz přeneseme kompletní obsah oblíbených fór o SolidWorksu, která můžete dosud najít na webu solidworksforum.svobodne.net. Nepůjde však zdaleka jen o přiřazení stávajících fór pod nový web, nýbrž o poctivou integraci, která propojí funkce fór a webu Mujsolidworks.cz v jeho stávajícím rozsahu.

Pokud jste již nyní registrováni na fórech solidworksforum.svobodne.net, vaše přihlašovací údaje zůstanou platné i pro přihlášení na Mujsolidworks.cz – pouze vás požádáme o nastavení nového hesla. Vaše přihlašovací jméno a fóra, která jste dříve vytvořili nebo do nich přispěli, zůstanou na novém místě zachována.

Spuštění nových fór na Mujsolidworks.cz předcházela několikaměsíční příprava, při níž jsme nejprve vyhodnocovali, jak by měla nová fóra vypadat, aby v nich stávající uživatelé našli vše podstatné a aby zároveň vedle výhod vyplývajících už ze samotného propojení s obsahem Mujsolidworks.cz, získala vzpruhu v podobě modernější technologie, responzivní chování na mobilních zařízeních atd.

Navzdory veškeré snaze a usilovné práci programátorů jsme si jisti, že ne všichni uživatelé okamžitě akceptují novou podobu fór, byť je velmi blízká té původní. Zároveň se krátce po migraci mohou projevit i dílčí nedostatky – ve všech případech tímto čtenáře a návštěvníky našeho webu zdvořile prosíme o zaslání zpětné vazby. Vaše připomínky, návrhy na zlepšení nebo upozornění na případnou nestandardní funkčnost webu, nám prosím posílejte na email beta@solidvision.cz. Můžeme vám slíbit, že všechny takto získané poznatky poctivě vyhodnotíme a využijeme pro další rozvoj webu Mujsolidworks.cz.

Přenos dat z původního fóra a jeho implementace na Mujsolidworks.cz si vyžádá krátkou technickou odstávku a bude probíhat následovně:

2. června: bude uzamčeno vytváření jakéhokoliv nového obsahu na fórech Solidworksforum.svobodne.net, abychom zabránili vzniku duplicitních dat. V tento den proběhne migrace stávajícího obsahu na fórum pod Mujsolidworks.cz.

4. června: zveřejníme sekci diskusních fór pod Mujsolidworks.cz; uživatelé registrovaní na původním fóru obdrží emailem automatickou výzvu k obnově hesla pod novým systémem.

17. června: oficiální prezentace plné verze Mujsolidworks.cz na konferenci SolidDays.

forum_short2.jpg
alda
Administrátor
 
Příspěvky: 231
Registrován: čtv 18. pro 2008 14:48:43
Bydliště: Třebíč

Zpět na Novinky a oznámení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


cron