SW 09 SP5-error hned po startu

Něco jiného?

SW 09 SP5-error hned po startu

Příspěvekod Harry666 » úte 22. kvě 2012 7:07:02

Nesetkali jste se někdy s tohle chybou? Objeví se hned po startu, když se dá close SW umře. Naštěstí se dá posunout stranou a normálně dělat, ale je to takový na prd... Není to třeba starou verzí SW? Reinstal nepomohl.
Přílohy
SW error.JPG
A já, jsa nuzák mám jen své sny. Rozprostřel jsem své sny pod tvé nohy. Našlapuj měkce, neboť šlapeš po mých snech".
Harry666
 
Příspěvky: 65
Registrován: úte 01. zář 2009 8:51:37
Bydliště: Brno

Re: SW 09 SP5-error hned po startu

Příspěvekod tonemas » úte 22. kvě 2012 10:57:41

Jaký máš operační systém? SW 09 SP5 není podporován na Win7. Do nich dostaneš max. tuším SP3 nebo SP3.1.
Pokud máš WinXP tak nevím kde je problém.
Samozřejmě bych asi nejprve poradil re-install, ale jak píšeš – nepomohlo.
Asi jsem moc nepomohl…
tonemas
 
Příspěvky: 23
Registrován: úte 12. črc 2011 11:13:26

Re: SW 09 SP5-error hned po startu

Příspěvekod Harry666 » úte 22. kvě 2012 13:21:19

tonemas píše:Jaký máš operační systém? SW 09 SP5 není podporován na Win7. Do nich dostaneš max. tuším SP3 nebo SP3.1.
Pokud máš WinXP tak nevím kde je problém.
Samozřejmě bych asi nejprve poradil re-install, ale jak píšeš – nepomohlo.
Asi jsem moc nepomohl…

no právě že XPčka.. ale spíš je divný že to začalo z ničeho nic..
A já, jsa nuzák mám jen své sny. Rozprostřel jsem své sny pod tvé nohy. Našlapuj měkce, neboť šlapeš po mých snech".
Harry666
 
Příspěvky: 65
Registrován: úte 01. zář 2009 8:51:37
Bydliště: Brno

Re: SW 09 SP5-error hned po startu

Příspěvekod .rf. » úte 22. kvě 2012 14:02:41

Jestli to začalo z ničeho nic, prověřil bych automatické aktualizace operačního systému, grafických ovladačů a podobně.
.rf.
 
Příspěvky: 333
Registrován: pon 31. led 2011 7:16:30

Re: SW 09 SP5-error hned po startu

Příspěvekod .rf. » čtv 24. kvě 2012 5:41:43

Například Inventoru 2013, a nejspíš i jiným aplikacím, může způsobovat problémy hotfix KB2633171.
.rf.
 
Příspěvky: 333
Registrován: pon 31. led 2011 7:16:30

Re: SW 09 SP5-error hned po startu

Příspěvekod Harry666 » pát 25. kvě 2012 11:12:13

.rf. píše:Například Inventoru 2013, a nejspíš i jiným aplikacím, může způsobovat problémy hotfix KB2633171.

Tenhle to nebyl.. sem ho odinstaloval a odpojilo mi to USB rozbočovač, RAID na desce... no ale zase se mi objevila integrovaná zvukovka... Která se neukázala asi tak sto let a když byla vidět, stejně nefungovala... no ten error tam stejně furt je...
A já, jsa nuzák mám jen své sny. Rozprostřel jsem své sny pod tvé nohy. Našlapuj měkce, neboť šlapeš po mých snech".
Harry666
 
Příspěvky: 65
Registrován: úte 01. zář 2009 8:51:37
Bydliště: Brno


Zpět na Ostatní

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků