Toolbox

Návrhy na zlepšení fóra

Toolbox

Příspěvekod Matica » sob 15. lis 2014 12:28:12

Dobrý den,

potřebuji radu s instalací Toolboxu do Solid works. Protože když nastartuji Solid works v knihovně návrhů kliknu na Toolbox, tak se mi ukáže (viz. obr) ale v Nástroje Solid works 2014 Nastavení Tool boxu je. Co s tím?
Přílohy
Solid problém.jpg
Matica
 
Příspěvky: 13
Registrován: sob 25. říj 2014 16:33:49

Re: Toolbox

Příspěvekod Chipke » sob 15. lis 2014 18:17:19

Nejsem si jistý, ale nebude to tím, že ve Studentské verzi není Toolbox nabízen? Ale tím si nejsem jist. V mé verzi Profesional je a ve verzi Standart taky není.
Chipke
 
Příspěvky: 13
Registrován: pon 20. říj 2014 18:21:44

Re: Toolbox

Příspěvekod QBczech » stř 19. lis 2014 9:46:54

Toolbox opravdu není součástí SWx standard, ale dá se doinstalovat. Najdi si SolidWorks v Programy a funkce ve Windows a dej Změnit instalaci. V horní části si vyber jiný balíček a produkty a pak rozbal položku SolidWorks a zaškrtni Toolbox. Nevím jestli ti kvůli studentské licenci standard půjde spustit jako plnohodnotný toolbox ( mělo by se ti objevit Přidat nyní ) ale není nic jednoduššího si do knihovny návrhů ručně přidat složku browser z adresáře C\SolidWorks Data odkud můžeš všechny normalizované součásti přidávat a upravovat :-)
Přílohy
zmena inst.jpg
Uživatelský avatar
QBczech
 
Příspěvky: 72
Registrován: čtv 04. zář 2014 11:38:01

Re: Toolbox

Příspěvekod Matica » pát 21. lis 2014 17:54:32

V Manažeru instalací - Kontrola systému[b] žádný Toolbox není. Asi je to tím, že mám studentskou verzi. Ale ve škole máme úplně to stejný a Toolbox tam je. A Dále mně vrtá hlavou proč v [b]Nabídce Start Solid Works 2014 jsou Nástroje Solid Worksu a v nich je nastavení Toolboxu?
Přílohy
Solid.jpg
Matica
 
Příspěvky: 13
Registrován: sob 25. říj 2014 16:33:49

Re: Toolbox

Příspěvekod Matica » stř 03. pro 2014 17:21:06

Ale víte co je zajímavý. Že ve škole máme studentskou verzi s Toolboxem.
Matica
 
Příspěvky: 13
Registrován: sob 25. říj 2014 16:33:49

Re: Toolbox

Příspěvekod Matica » stř 03. pro 2014 17:39:38

A když otevřu nastavení Toolboxu tak se mi objeví (obr1) po vybrání průvodce dirami, protože nic jiného vybrat nejde, se objeví (obr 2). Co mám dělat?
Přílohy
obr 2.jpg
Obr 2
obr 1.jpg
Obr 1
Matica
 
Příspěvky: 13
Registrován: sob 25. říj 2014 16:33:49

Re: Toolbox

Příspěvekod pepe » úte 10. bře 2015 14:18:31

Ahoj
Toolbox není obsahem Studentské verze.. Ve škole sme měli taky Vyučovací verzi, která Toolbox obsahuje, ale mezi verzí doma a ve škole je podstatný rozdíl.... Prostě ho tam ani nemůžeš mít.
A to co vidíš v nastavení není Toolbox jako takovej, ale databáze pro Průvodce dírama ;)
pepe
 
Příspěvky: 67
Registrován: stř 20. úno 2013 16:02:24


Zpět na Fórum

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků