Nefunguje Photoworks

PhotoWorks, PhotoView 360 ad.

Nefunguje Photoworks

Příspěvekod Justins » stř 11. bře 2009 13:35:12

Konečně jsem rozjel Solidworks 08 SP4 x64 ale nefunguje mi Photoworks. Při instalaci je vybrán a nainstalovná a v doplňkových modulech v Solidworksu je také zapnutý. Ale pokud navrhnu nějaký model a pak dám Zobrazit překreslit tak se nic neděje. Mohl by mi prosím Vás někdo poradit jak to zprovoznit. Za radu moc děkuji
Justins
 

Re: Nefunguje Photoworks

Příspěvekod Roman Špaček » čtv 12. bře 2009 6:41:05

Zdravím, tato funkce slouží k jiným účelům. Pro renderování musíte použít záložku photoworks->vykreslit. S tím,že je zapotřebí nastavit ,,scénu,, a materiály v sestavě. Nicméně co mohu doporučit, tak v Solidworks 2009 se nově objevil doplněk Photoview 360 a s ním je rendering úplně o něčem jiném. Nelze tam tady nastavit hodně věcí jako v photoworks a je celkově jedodušší (o nemožnosti přepínat varianty ani nemluvě,nicméně řešit to lze). Ale výsledný rendering je o mnoho lepší, tedy pokud jde o tzv. rychlý bez zdlouhavého nastavování světel,atd.. Používám jej od začátku SW2009 a slušně se osvědčil, zejména u zákazníků.. a na photoworks jsem už od verze 2009 nechytl.
Roman Špaček
 
Příspěvky: 44
Registrován: pon 05. led 2009 10:19:03

Nefunguje Photoworks

Příspěvekod Justins » čtv 12. bře 2009 15:20:21

Děkuji za odpověd. O Photoviewu v Solidworksu 2009 vím, ale bohužel Solidworks 2009 x64 SP0 se mi nedaří nainstalovat. Používám Windows Vista Ultimate x64bit. Solidworks 2009 nainstaluji ale jak ho spustím, tak mi vyhodí hlášku že licenční soubor nenalezen a vypne se. Jestli mi můžete poradit s postupem instalace byl bych vděčný.
PS: Ještě u toho Solidworksu 2008 x64 při instalaci mám vybrané všechny moduly i Photoworks ale jak zapnu Solidworks 2008 x64 tak se mi tam v záložkách neukáže Photoworks tím pádem nemužu dát photoworks/vykreslit. A v nastavení v zásuvných modulech jej mám odfajfklý a zapnutý. Tak nevím proč to nefunguje to vykreslování
Justins
 

Re: Nefunguje Photoworks

Příspěvekod Roman Špaček » čtv 03. čer 2010 3:49:16

s tim Vám bohužel neporadím. Je měl všechny instalace v pořádku. Jedna možnost je zkusit přeinstalovat OS a pokud to nepomůže tak zavolat na podporu solidworks


Naposledy oživil Anonymous v čtv 03. čer 2010 3:49:16
Roman Špaček
 
Příspěvky: 44
Registrován: pon 05. led 2009 10:19:03


Zpět na Vizualizace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník