problem s vytvorenim plechoveho dilu

problem s vytvorenim plechoveho dilu

Příspěvekod halamichael » úte 26. srp 2014 10:00:17

cau kluci potrebuji radu ohledne vytvoreni plechoveho dilu v obazkach uvidite co se me nejak pokazilo....jde me o zadavani K-faktoru
Přílohy
1.png
2.jpg
halamichael
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 26. srp 2014 9:52:07

Re: problem s vytvorenim plechoveho dilu

Příspěvekod .rf. » stř 27. srp 2014 10:40:42

A v čem je problém? Nemůže být potíž v rozdílných verzích SolidWorksu.
.rf.
 
Příspěvky: 333
Registrován: pon 31. led 2011 7:16:30

Re: problem s vytvorenim plechoveho dilu

Příspěvekod halamichael » čtv 28. srp 2014 6:54:58

v tom ze kdyz zmenim silu materialu, radius ohybu a K-faktor u plechoveho dilu tak u plehoveho dilu(1) vetsinou zustane to co se pouzilo naposled takze je pak spatne cely rozvin ... kdyz chci mit jistotu ze to je spravne tak to nesmim zapomenout dat o obojiho spravne......jinak je pravda je je to verze 2013 a 2014 ale dokaze nekdo rict proc v nove verzi tomu tak je? jaky to ma duvod? dekuji
halamichael
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 26. srp 2014 9:52:07

Re: problem s vytvorenim plechoveho dilu

Příspěvekod .rf. » čtv 28. srp 2014 11:15:17

Hodnoty měňte v tom prvím odkazu v pořadí ve stromu. V tom druhém se budou měnit podle prvního, pokud nezaškrtnete Přepsat výchozí parametry.
Proč došlo ve verzi 2014 ke změně nevím, zřejmě další vylepšení.
.rf.
 
Příspěvky: 333
Registrován: pon 31. led 2011 7:16:30

Re: problem s vytvorenim plechoveho dilu

Příspěvekod halamichael » čtv 28. srp 2014 11:41:18

takze pokud dobre chapu bude i bran K-faktor z toho hlavniho a i kdyz bude v tom druhem neco jineho bude bran porad ten prvni? jinak dekuji mockrat za ochotu a radu
halamichael
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 26. srp 2014 9:52:07

Re: problem s vytvorenim plechoveho dilu

Příspěvekod .rf. » čtv 28. srp 2014 16:05:50

Asi bude lepší když si to vyzkoušíte. Fungovat to bude pouze v tom případě, že nemáte zaškrtlou volbu Přepsat výchozí parametry ve druhé položce. Jak to je při převodu souborů ze starší verze nevím, u nově vytvořených záleží zřejmě na nastavení.
.rf.
 
Příspěvky: 333
Registrován: pon 31. led 2011 7:16:30

Re: problem s vytvorenim plechoveho dilu

Příspěvekod halamichael » pát 29. srp 2014 4:57:33

uz jsem vyzkousel a funguje jak pisete, dekuji mockrat za odpoved. treba se nekdy dopatram proc to tak tomu je. :-)
halamichael
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 26. srp 2014 9:52:07


Zpět na Plechový díl

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník